Datum
1 oktober 2018

Locatie
Jaarbeurs Utrecht (Beatrixgebouw)
Jaarbeursplein (ingang Croeslaan)
3521 AL Utrecht
Bekijk de route

Inschrijfmogelijkheden
€ 499 p.p. bij deelname van 1 persoon van één organisatie
€ 399 p.p. indien u een lidmaatschap heeft bij NVVK, NVVA, BVAA of BA&O

Direct inschrijven

> Kort voor het event sturen we u een e-mail met de laatste praktische informatie en een routebeschrijving.
> De genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee tijdens de pauzes en de netwerkborrel en exclusief BTW.

Contact
Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 088-58 40 401 of aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie
Het Landelijk Arbo Congres wordt georganiseerd door Vakmedianet B.V.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.