De agressietrainers

Wij zijn experts in agressiehantering. Wij verzorgen trainingen Omgaan met agressie op maat voor overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

https://www.agressietrainers.com


Gelling

Gelling Publishing & Training verzorgt trainingen, cursussen en workshops op het gebied van veiligheidskunde

http://gellingveiligheid.nl/


PHOV

PHOV is de opleider voor opleidingen op het gebied van Arbeid & Organisatie, Veiligheidskunde, Procesveiligheid van Nederland. Wil jij je meer verdiepen op één van deze gebieden, surf dan naar onze website en kijk welke mogelijkheden er zijn voor jou.
Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk, met als doel het borgen van de kwaliteit van veiligheidskundig onderwijs in Nederland. Jouw ontwikkeling staat voorop!

 

www.phov.nl


Ergonomie Specialist

Ergonomiespecialist BV richt zich op het optimaliseren van de kantoorwerkplek. Onze jarenlange therapeutische ervaring gebruiken we als basis voor adviezen en bieden we concrete oplossingen via een breed productassortiment. Het resultaat van deze gecombineerde krachten uit zich in tevreden, vitale en gezonde medewerkers.

www.ergonomiespecialist.nl


Soloprotect

 

Partner worden

Word partner van het Landelijk Arbo Congres en kom direct in contact met gedreven arbo professionals die zich intensief bezig houden met met arbeidsomstandigheden en veilig en gezond werken.

  • De meest effectieve manier om leads te genereren
  • Ontmoet (nieuwe) klanten face-to-face en ontdek waar hun behoeften liggen
  • Positioneer uw organisatie en medewerkers als expert in uw vakgebied
  • Het begin van een succesvolle samenwerking met de deelnemende bedrijven

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact over de mogelijkheden als partner van het Landelijk Arbo Congres? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Karin Ernsting | Sales Manager Events | 088-584 09 32 | karinernsting@​vakmedianet.nl

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.