Ergoshop

www.ergoshop.nl


Kader

Bereik organisatieverbetering en realiseer uw QHSE doelstellingen, met behulp van certificeringsbegeleiding, ondersteuning en opleidingen.

Kader is opgericht in 1994 en gegroeid tot een organisatie met een breed pakket aan advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging.

https://kader.nl/


AAB

Al meer dan 20 jaar organiseert AAB training & opleiding cursussen, trainingen en trajecten op het gebied van arbo, veiligheid, milieu en openbare ruimte. Onze docenten zijn afkomstig uit het werkveld en houden bij iedere opleiding maximaal rekening met uw wensen en eisen. Na afloop van onze praktijk- en resultaatgerichte trainingen, kunt u meteen met de verworven kennis aan de slag.

https://www.aabgroep.nl/


Effectyf

https://www.effectyf.nl/


ISENSIT

Met ISENSIT streven wij ernaar dat iedereen kan werken in een slimme, veilige en gezonde omgeving.

De werkomstandigheden in bouw, industrie, logistiek, en kantoren veranderen snel. Mensen, objecten en processen zijn nu verbonden met het internet: The Internet of Things.

Wij registreren continu de fysieke, fijnstof en geluid belasting en op meerdere locaties en creëren hiermee de informatie om uw medewerkers veilig en comfortabel te laten werken en de werkomstandigheden te optimaliseren.

http://www.isensit.io/


BedrijfsFitnessOnline

Wij zijn BedrijfsFitnessOnline en wij geloven in een gezonde leefstijl voor iedereen, dus ook voor jouw medewerkers. Wij willen een belangrijke schakel zijn in het streven naar fitte en vitale medewerkers, zonder moeite voor de organisatie. Samen met onze klanten gaan wij op zoek de beste mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de medewerkers met als doel om de bedrijfsfitnessregeling zo succesvol mogelijk te maken!

https://bedrijfsfitnessonline.nl/nl/


Holland Fit

Holland Fit brengt vitaliteit binnen handbereik. Bevlogenheid, vitale en inzetbaarheid van mensen kun je als organisatie bevorderen. Vitale medewerkers zijn een groot goed en zitten lekker in hun vel. Holland Fit levert hierin graag professionele support. Met passende keuzemogelijkheden en eigen regie van medewerkers lukt dit vaak. Wij werken dagelijks met veel energie aan:
• Het ondersteunen en stimuleren van gezondheid en vitaliteit
• Activatie en gedragsverandering van medewerkers
• Fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van mensen
Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een PMO / healthcheck, ontwikkeling van een bedrijfseigen vitaliteitsplatform of de inzet van teamtrainingen en 1-op-1 coaching. De combinatie werkt vaak goed en zetten we als totaalprogramma succesvol in bij organisaties als bijvoorbeeld Schiphol Group, Randstad en zorgorganisatie Pameijer

http://hollandfit.nl/


Kantoor in beweging

Kantoor in Beweging is dé specialist op het gebied van dynamisch werken. De missie is het creëren van een gezonde(re) werkomgeving, waarin het langdurig zitten sterk wordt verminderd en iedereen optimaal kan functioneren. Door middel van het gebruik van onder andere zit-sta bureaus, bureaufietsen en ander actief zitmeubilair heeft Kantoor in Beweging al vele kleine maar ook grote organisaties letterlijk in beweging gebracht. Door middel van proefplaatsingen is het mogelijk om kennis te maken met dynamisch meubilair en te bezien wat het beste past bij de betreffende organisatie, met het nodige advies en begeleiding. Deze oriëntatie is tevens mogelijk in het vitaliteitscentrum in Den Bosch, ook voor totaaloplossingen.

http://kantoorinbeweging.com/


Sense Health

Sense Health gelooft dat je zelf de kwaliteit van je leven beter kunt maken als je je gedrag aanpast. Daar heb je wel de juiste tools bij nodig. Daarom hebben we Goalie, een app met live coaching voor mentale hulp. En Brightr, voor mensen die met onregelmatige werktijden kampen en toch vitaal willen blijven.

http://www.sense-health.com/


tri-plus

tri-plus adviseert en ondersteunt al 15 jaar bij de ontwikkeling van organisaties op het gebied van arbeidsomstandigheden, medezeggenschap en human resource management. Betrokkenheid vergroten en draagvlak creëren staat centraal in onze aanpak, waarbij we kennisuitwisseling combineren met het versterken van de competenties van medewerkers.

http://www.tri-plus.nl/

 

 

Ook partner worden?

 

  • De meest effectieve manier om leads te genereren
  • Ontmoet (nieuwe) klanten face-to-face en ontdek waar hun behoeften liggen
  • Positioneer jouw organisatie en medewerkers als expert in jouw vakgebied
  • Het begin van een succesvolle samenwerking met de deelnemende bedrijven


Nynke Vlaskamp | Sales Manager Events | 0612745662 | nynkevlaskamp@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.