Bekijk de drie sessieronden:

Plenair 1

Plenair

In de topsport wordt voortdurend (90% van de tijd!) geïnvesteerd in mensen om de prestaties steeds te verbeteren met het doel om nu te presteren en dit vol te houden. Dit is noodzakelijk omdat de verandersnelheid van ‘de wedstrijd’ enorm toeneemt hetgeen hoge eisen stelt aan mensen om daarmee om te kunnen gaan. En dit geldt natuurlijk ook voor uw dagelijkse praktijk!

Er wordt van u verwacht dat u fit en goed moet zijn (fysiek, mentaal, psychosociaal, kennis, vaardigheden), maar vooral ook dat u in staat bent om mee te kunnen bewegen en aan te kunnen passen aan het moordende tempo waarin alles gaat. Stil staan is geen optie! Dit vraagt van mensen en organisaties het vermogen om continu te verbeteren en te vernieuwen. In de toekomst zal dit het verschil gaan maken tussen organisaties die winnen of verliezen, meedoen of afhaken. Hoe bepaalt u samen met het team het tempo van de wedstrijd?

Leon zal u in deze sessie prikkelen, inspireren, aan het denken zetten en verrassen. Met als gevolg dat u zélf kunt blijven scoren!

Benno Schildkamp

Benno heeft in verschillende branches en bedrijven directie- en managementfuncties bekleedt. Zijn ervaring heeft hij gebundeld in een nieuwe, zelf ontwikkelde, managementfilosofie, over teambuilding en simpel communiceren: het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. Hoe je als organisatie meer rendement uit je belangrijkste kapitaal, je collega’s kunt halen. Hij schreef hier het boek ‘Voetballend ondernemen’ over en is een veelgevraagd spreker voor congressen, businessclubs, sponsoravonden, organisaties en bedrijven. Met deze denkwijze en toepassing heeft Food Connect, waar hij in ’t dagelijks leven directeur van is, diverse awards gewonnen, waaronder in 2014 bekroond door het Ministerie van Sociale Zaken met de nationale 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie’, en namens het ministerie in 2015 genomineerd voor de Europese verkiezingen, ‘The European Best Practice Award’ in Letland. Deze Tukker on tour vind het zelf allemaal niet zo bijzonder, maar eigenlijk heel normaal, je collega’s serieus nemen, zoals t hoort: op een sportieve manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Plenair 2

Arbowet- en regelgevingquiz: Ren vóór de wet uit!

De Arbowet is op de schop. Door op tijd te handelen zorgt u ervoor dat de organisatie niet reactief áchter de wet aanholt maar meteen de voordelen benut.

- Hoe wilt u als organisatie de arbozorg wil (her)inrichten?
- Heeft de arbocoördinator of preventiemedewerker voldoende uren tot zijn beschikking?
- Hoe zien we de invulling van de werkplekbezoeken van de bedrijfsarts?
- Hoe zie ik de samenwerking van de preventiemedewerkers en de medezeggenschap?
- Pas als u dat op een rijtje hebt wordt het tijd voor de volgende vraag: voldoen we aan de wet?

In deze sessie vertaalt Porto Franco de theorie van de Arbowet naar de praktijk. De organisatie neemt daarbij de regie in eigen handen!

Porto Franco

Porto werkt als veiligheidskundige en adviseur bij tri-plus. Hij begeleidt ruim 16 jaar bedrijven, overheden en ondernemingsraden met het verbeteren van arbeidsomstandigheden en medezeggenschap. Porto en Vakmedianet werken al heel lang samen en hij is vaak betrokken bij de ontwikkeling van congressen.

Datum en locatie

1 oktober 2018
Jaarbeurs Utrecht

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.