Aukje van den Bent

Aukje van den Bent

Aukje is zelfstandig organisatie-adviseur en werkzaam vanuit de netwerkorganisaties De Goede Praktijk en Ergo-Balans. Ze coacht, adviseert en begeleidt workshops en trainingen aan arbo-professionals, management en medewerkers in diverse branches. Veelal gaat het dan over werkdruk & werkplezier, ongewenst gedrag & veiligheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ze ontwikkelde samen met haar collega’s de aanpak vijfsterrenwerkplezier.

 
Benno Schildkamp

Benno Schildkamp

Benno heeft in verschillende branches en bedrijven directie- en managementfuncties bekleedt. Zijn ervaring heeft hij gebundeld in een nieuwe, zelf ontwikkelde, managementfilosofie, over teambuilding en simpel communiceren: het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. Hoe je als organisatie meer rendement uit je belangrijkste kapitaal, je collega’s kunt halen. Hij schreef hier het boek ‘Voetballend ondernemen’ over en is een veelgevraagd spreker voor congressen, businessclubs, sponsoravonden, organisaties en bedrijven. Met deze denkwijze en toepassing heeft Food Connect, waar hij in ’t dagelijks leven directeur van is, diverse awards gewonnen, waaronder in 2014 bekroond door het Ministerie van Sociale Zaken met de nationale 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie’, en namens het ministerie in 2015 genomineerd voor de Europese verkiezingen, ‘The European Best Practice Award’ in Letland. Deze Tukker on tour vind het zelf allemaal niet zo bijzonder, maar eigenlijk heel normaal, je collega’s serieus nemen, zoals t hoort: op een sportieve manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

 
Elly Helsloot

Elly Helsloot

Elly Helsloot is medeoprichter van Conistent. Consistent is een professionele verslavingspraktijk opgericht in 1992 en levert diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Consistent levert behandeling op maat en heeft expertise in de aanpak van disfunctioneren in de werksituatie als gevolg van middelengebruik. Behandeling is maatwerk en bestaat uit gesprekken. In overleg met de cliënt wordt bepaald wat nodig is. Wij werken samen met of verwijzen naar huisartsen, psychologen, psychiaters, bedrijfsartsen en klinieken.

 
Erik Beune

Erik Beune

Erik is trainer en gespecialiseerd in arbo, arbeidsomstandigheden, vitaliteitsmanagement (bevlogenheid, verantwoordelijkheid), ergonomie en fysieke belasting.

 
Geraldo Kumeling

Geraldo Kumeling

Geraldo is adviseur/trainer duurzame inzetbaarheid bij tri-plus. Hij begeleidt organisaties bij het realiseren van gezonde arbeidsomstandigheden en werkbare arbeidsverhoudingen. Zijn adviezen en trainingen zijn actueel en sluiten naadloos aan op de praktijk van uw organisatie. Hij publiceert regelmatig in vakbladen en onlangs verscheen zijn boek met de titel ‘Invloed op besluitvorming’. Zijn persoonlijke missie: “Voor iedereen een gezonde werkplek, met ruimte voor persoonlijk groei en inspraak”

 
Gert Contant

Gert Contant

Gert is trainer, opleider en auteur. Hij is vanaf 1999 actief betrokken bij het opleiden van arbocoördinatoren / preventiemedewerkers en andere professionals zoals arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en paramedici. Als gecertificeerd A&O deskundige met bijzondere interesse in de fysieke en mentale belasting van medewerkers is zijn werkveld erg breed. Gert is samen met Andrea en Cor partner van Etop. Auteur van onder andere beroepsziekten voorkomen (co-auteur), de beeldschermwerkplek in 100 vragen en het zakboek fysieke belasting.

 
Harry Rienmeijer

Harry Rienmeijer

Harry Rienmeijer is directeur/eigenaar en oprichter van Trafieq, een training- en adviesbureau op gebied van alcohol, drugs, medicijnen en veiligheid. Sinds 2015 is Trafieq uitvoerder van de wettelijke educatieve maatregelen. Educatieve maatregelen zoals LEMA, EMA en EMG zijn bestuursrechtelijke maatregelen die worden opgelegd door het CBR. Harry adviseert als expert op gebied van veiligheid en middelengebruik het bedrijfsleven over de voordelen van een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer.

 
Jasmin Vogeley

Jasmin Vogeley

Jasmin is zelfstandige psychologe bij VoluitZijn en sinds 2000 actief als trainer, coach en intervisor. Voor teams is zij gespecialiseerd in procesbegeleiding bij vraagstukken rondom samenwerken en communicatie. Haar focus ligt op het versterken van teams en beweging te brengen in dat wat vast is gelopen. Jasmin is betrokken, analytisch scherp, communicatief en gaat creatief op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zij geeft regelmatig workshops en maatwerktrainingen.

 
Jelte Tempelaars

Jelte Tempelaars

Jelte liep zelf bijna tegen een burn-out aan. Door zijn passie voor gezondheid en topsport in het bijzonder kon erger worden voorkomen: hij coacht veel bekende atleten en teams op zowel mentaal-, voedings- als trainingsvlak. Zijn motivatie ligt in het letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen van mensen. Daarnaast heeft Jelte over de hele wereld lezingen gegeven en significante bijdragen geleverd aan wetenschappelijke onderzoeken van internationale universiteiten en instituten. Jelte werkt bij Sense Health, de experts in gedragsverandering.

 
Karen Maessen

Karen Maessen

Karen is advocaat bij De Voort Advocaten I Mediators in Tilburg. Zij is gespecialiseerd in het medezeggenschapsrecht en arbeidsrecht. In dat kader heeft het arbeidsomstandighedenrecht haar bijzondere aandacht. De kneepjes van het vak deelt zij onder andere door publicaties en het geven van workshops. Karen Maessen is als auteur verbonden aan een tijdschip voor de medezeggenschap en heeft diverse boeken mede op haar naam staan.

 
Mark Droogers

Mark Droogers

Medisch directeur, stafbedrijfsarts bij ENRGY in Business Group met een focus op duurzame inzetbaarheid, e-workability & regie. Na een studie Geneeskunde aan de Universeiteit van Maastricht is Mark bedrijfsarts geweest bij diverse organisaties, zoals Ziekenhuis Groep Twente en Human Capital Care Arbozorg.

 
Merel van Etten

Merel van Etten

Labelmanager van CompanyM. Binnen de Enrgy in Business Group is CompanyM het trainings- en adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling van organisaties. Circa 4 jaar geleden is Merel vanuit haar achtergrond als fysiotherapeut en arbeids- en organisatiepsycholoog als werkvermogenspecialist bij Arbobutler en trainer bij CompanyM aan de slag gegaan. Na een aantal jaar met veel plezier met ‘de voeten in de klei’ te hebben gestaan, is zij in 2014 de uitdaging aangegaan het CompanyM roer met beide handen vast te grijpen en koers te gaan aanscherpen. Samen met een bevlogen team bouwen ze vol enthousiasme aan dit dynamische label en ontwikkelen ze mooie producten.

 
Pascal Bos

Pascal Bos

Pascal heeft als praktisch ingestelde techneut de LTS en MTS zijn studieloopbaan succesvol afgesloten met de opleiding HTS werktuigbouwkunde aan de HAN. Na de studie is Pascal als engineer gaan werken bij Fico bv (tegenwoordig BESI). Daarna doorontwikkeld naar projectleider en Manager Engineering bij BESI. In 2007 heeft Pascal de stap gemaakt naar JAZO Zevenaar bv wederom in de functie van Manager Engineering. Naast de dagelijkse leiding over de engineers is Pascal continue op zoek naar verbeteringen op het gebied van processen en menselijke prestaties. Mede door de opleiding tot Black Belt Six Sigma is zijn interesse voor LEAN en QRM sterk gegroeid. Als bedenker van het PRET-gedragsbeleid heeft hij met zijn team goede resultaten geboekt als het gaat om procesverbeteringen en werkgeluk. Deze prestatie leverde JAZO Zevenaar bv de titel op “Slimste bedrijf van Nederland”.

 
Paul Zwama

Paul Zwama

Paul studeerde af in HRM aan de Cal State University Fresno in 2012 en schreef zijn scriptie over de motivatie van werknemers om deel te nemen aan vitaliteitsprogramma’s. Hij werkte vervolgens een jaar in Californië als General Manager voor Panda Express. Bij zijn terugkeer in Nederland startte hij zijn professionele carrière als marathonloper, maar daarin miste hij al snel de intellectuele uitdaging. Hij startte een bedrijf dat gespecialiseerd is in vitaliteitsprogramma’s, gericht op de gezondheid van werknemers, zowel mentaal als fysiek. Hij ging in 2014 aan de slag als Vitaliteitscoach bij Solid Professionals, waar hij presentaties, bootcamps, trainingen en persoonlijk advies geeft. 2016 is het jaar waarin hij als drijvende kracht aan de slag is gegaan als directeur van IVVO, Instituut voor Vitaal Ondernemen.

 
Porto Franco

Porto Franco

Porto werkt als veiligheidskundige en adviseur bij tri-plus. Hij begeleidt ruim 16 jaar bedrijven, overheden en ondernemingsraden met het verbeteren van arbeidsomstandigheden en medezeggenschap. Porto en Vakmedianet werken al heel lang samen en hij is vaak betrokken bij de ontwikkeling van congressen.

 
Wilma van Ulft

Wilma van Ulft

Wilma is er van overtuigd dat werken, in wat voor vorm dan ook, voor iedereen een toegevoegde waarde is voor zijn of haar levensgeluk. Bij Effectyf levert diensten en biedt oplossingen die zowel werkgever als werknemer in staat stellen het beste resultaat te behalen voor het beoogde traject. Heldere en eerlijke communicatie is daarbij onontbeerlijk. Het is Wilma’s doel om mensen te helpen door goed te luisteren en zo hun nog niet vastgestelde toekomst vorm te geven. Samen aan de slag te gaan en kijken naar mogelijkheden. Met haar passie en positieve enthousiasme blijft ze het een uitdaging vinden om wellicht tegenovergestelde belangen van werkgever en werknemer te verbinden en samen een weg te vinden om nieuwe kansen te realiseren. Wilma is een gesprekspartner op alle niveaus. Haar sporen op de arbeidsmarkt heeft Wilma ruimschoots verdiend. Ze was diverse jaren werkzaam in de commerciële sector. Daarna was ze jaren werkzaam op het gebied van re-integratie bij sociaal werkvoorzieningsschap. Ze heeft veel mensen met uiteenlopende beperkingen (waaronder o.a. NAH, ADHD, fysieke problemen) begeleid naar passend werk. Wilma bezit een uitgebreid netwerk en staat daarbij altijd open voor nieuwe initiatieven.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.